Kozmetik ile Dermokozmetik Farkı Nedir?

Kozmetik ile Dermokozmetik Farkı Nedir?

Dermokozmetik Nedir?

Dermokozmetik, kozmetik ile tıp alanının birleşmesi sonucu oluşan ürünlere verilen isimdir. Cilt problemlerinizi gizlerken aynı zamanda kalıcı olarak iyileşmesine dermokozmetik ürünler ile olanak tanıyabilirsiniz. Cilt sağlığında önemli rol oynayan Dermokozmetik ürünlere sadece kozmetik ürünleri olarak bakmak yanlış olacaktır. Dermokozmetik ürünleri medikal üretime dahil edildiği için cildinizde veya farklı alanlarda geçici kapatmalar yapmak yerine kalıcı çözümler üretebilirsiniz.

Dermokozmetik Ürünleri Nereden Bulunur?

Dermokozmetik ürünleri eczanelerde ve internet ortamında bulunması basit ürünlerdir. www.dermosiparis.com site adresimiz üzerinden tüm dermo ürünlerine uygun fiyattan ulaşabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimiz için sürekli olarak uygun fiyattan ürünlerimizi satmaktayız. Ürünler %100 orijinal olup resmi dağıtıcılardan elimize ulaşmaktadır. 120 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti ödemediğiniz gibi hafta içi 17:00’a kadar verilen tüm siparişleri aynı gün kargolanmaktadır. Site adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilir, aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. WhatsApp ve iletişim numaramız 0555 108 81 00 şeklindedir.

Kozmetik ile Dermokozmetik Farkları Nelerdir?

Yukarıda bahsettiğimiz üzere kozmetik ürünleri geçici olarak cildinizdeki alanları kapatmaya yaramaktadır. Kızarıklık ve diğer cilt sorunlarında kozmetik ürünlerini kullanarak geçici çözümler elde edebilirsiniz. Bu çözümler esnasında cildinize zararlı maddeleri de temas ettirebilirsiniz. Geçici olarak kapamaya çalıştığınız alanlarda ciddi sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Kozmetik ürünleri yerine dermokozmetik ürünleri kullanmak sizin açınızdan daha karlı olacaktır.

Dermo kozmetik ürünleri ise kozmetik ürünlerine benzer şekilde hem kapatıcı hem de tedavi amaçlı kullanılabilmektedir. Dermokozmetik ürünleri sayesinde cildinizde meydana gelen problemleri tedavi edebilirsiniz. Medikal üretim oldukları için dermatologlar ışığında üretilmektedirler. Tedavilerinizde destekleyici olarak dermo ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kozmetik ile dermokozmetik farkı nedir dendiği zaman bu iki özellik ön plana çıkmaktadır. Bu farklara ek olarak fiyat ve diğer değişkenler de kendisini göstermektedir.

Etiketler: kozmetik, dermokozmetik, dermokozmetik nedir, dermokozmetik ile kozmetik farkı,
Aralık 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.