Saç Ekimi Nedir? Saç Ektirme Ücretleri

Saç Ekimi Nedir? Saç Ektirme Ücretleri

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimi veya saç nakli olarak da bilinen işlem, saçını etkenler dahilinde veya yaş ilerlemesi sonucunda kaybeden kişilerin saçlarını doğal yoldan geri kazanması için başvurduğu bir yöntemdir. Estetik operasyonlar adı altında geçmekte ve geniş bir terimdir. Kökeni ise 19. Yüzyıla kadar dayanmaktadır. 20. Yüzyılda gelişen teknoloji sayesinde saç ekimi veya saç nakli çok daha kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Dünya ülkeleri arasında Türkiye saç ekiminde önde gelen ülkeler arasında yerini almaktadır.

Saçımın Dökülmemesi İçin Ne Yapmalıyım?

Saç ekimine başvurmak istemiyorsanız saçınız dökülmeden önce almanız gereken birkaç önlem vardır. Saç dökülmesine çözüm için www.dermosiparis.com site adresimiz üzerinden alabileceğiniz ürünler bulunmaktadır. Bioxinin ürünleri ile saç bakımlarınızı yapabilir, saç dökülmesinin bir nebze de olsa önüne geçebilirsiniz. Bioxinin ürünlerinden Bioxinin Forte Minoksidil %5 deri spreyi ile saç dökülmesini önemli miktarda engelleyebileceksiniz. Aşağıdaki görsele tıklayarak minoksidil ürünümüz için kampanyamıza ulaşabilirsiniz.

Saç Ekimi Ücretleri

Saç ekimi yaptıracak kişilerin tek tip ödemesi yoktur. A kişisi daha fazla alana saç ektirirken B kişisi ise daha az alana saç ektirmektedir. Bu yüzden daha az saç ektiren kişiler daha az ücret öderler. Saç ektirme fiyatları günümüzde 5000 TL ile 7000 TL arasında değişmektedir. Saç ektireceğiniz kişiyi seçmek bu noktada çok önemlidir. Ucuz fiyata aldanıp saçınızı tecrübesiz operasyon cerrahlarına ektirirseniz istenmeyen durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Saç Dökülmesi Engellenebilir Mi?

Saç dökülmesi engellenebilir mi sorusu için yukarıdaki kısımda kısmen cevap vermiştik. Bioxinin Forte Minoksidil %5 deri spreyi kullanan müşterilerimizin yorumu bizlere olumlu olarak dönmüştür. Düzenli olarak kullanan müşterilerimizde gözle görülür saç dökülmesinde engellenme durumu söz konusudur. Saçlarınız dökülmediği için ve dökülenlerin yerine yenisi çıktığı için daha sık ve gür saçlara sahip olmaktasınız. Düzenli kullanımlarda ise muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz.

Her türlü soru, görüş ve sipariş bilgileri için 0555 108 81 00 telefon numarasından WhatsApp veya normal aramalar ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler: saç ekimi nedir, saç nasıl ektirilir, saç ekim ücretleri,
Aralık 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.